ПРО КОМПАНІЮ ПРАЙС ЛИСТ НОВИНИ СТАТТІ КОНТАКТИ
 

Продукция

Офтальмологія
Вироби медичного призначення одноразового застосування
Логопедія
Анестезіологія та реанімація
Інгаляційна апаратура
Дерматологія
Отоларингологія
Стоматологія
Урологія
Проктологія
Гінекологія
Хірургія
Анатомія та діагностика Неврологія
Лабораторія
Лампи до медичних приладів





Контакты

т. +38 (066) 031 37 81

ф. +38 (057) 700 44 13

e-mail: info@bestmed.com.ua



Офтальмоскоп. Як правильно вибрати офтальмоскопи

Офтальмоскопи – прилади, які використовуються для обстеження органів зору. Є кілька різновидів офтальмоскопів. Лікарі повинні правильно вибирати модель офтальмоскопа для кожного окремого випадку. Найпоширенішим і найдешевшим офтальмоскопом вважається офтальмоскоп Гельмгольца.

 Це не найкращий офтальмоскоп, але цей офтальмоскоп часто застосовується для дослідження очного дна. Так як ми живемо у вік науково-технічного прогресу, виникнення різних методик вимагає переходу до досліджень за допомогою більш якісних, ефективних та чутливих офтальмоскопів. Підбір конкретного офтальмоскопа – індивідуальна справа, яка залежить від різноманітних вимог та різних особистих уподобань. Існують загальні принципи вибору офтальмоскопа, які необхідно враховувати під час купівлі офтальмоскопа, оскільки правильний вибір офтальмоскопа часто є гарантією правильного лікування хвороби очей. Якісний офтальмоскоп забезпечує точний діагноз. Зараз на офтальмологічному ринку немає проблем із вибором та купівлею офтальмоскопа. Офтальмоскопи представлені різними моделями і виробляються різними фірмами, виробниками офтальмоскопів.




Акции и новости

Наша компанія взяла участь у роботі Міжнародної виставки охорони здоров'я MEDICAEXPO у рамках IX МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ «Іновації у медицині-здоров'ї нації» у м. Києві з 25 по 27 квітня 2018 року.


Компанія БЕСТМЕД стала офіційним представником ТОВ "Джей Ес Україна" у Харкові та Харківській області з реалізації виробів медичного призначення фірми JS Medical Materials



 
BESTMED © 2009 Всі права захищені.   Створення сайту:
BESTMED