ПРО КОМПАНІЮ ПРАЙС ЛИСТ НОВИНИ СТАТТІ КОНТАКТИ
 

Продукция

Офтальмологія
Вироби медичного призначення одноразового застосування
Логопедія
Анестезіологія та реанімація
Інгаляційна апаратура
Дерматологія
Отоларингологія
Стоматологія
Урологія
Проктологія
Гінекологія
Хірургія
Анатомія та діагностика Неврологія
Лабораторія
Лампи до медичних приладів





Контакты

т. +38 (066) 031 37 81

ф. +38 (057) 700 44 13

e-mail: info@bestmed.com.ua



Прямі електричні офтальмоскопи

В офтальмології найпоширенішим є використання прямих електричних офтальмоскопів. Ці офтальмоскопи представлені великою кількістю різноманітних моделей. Прямі офтальмоскопи хороші тим, що вони дозволяють проводити дослідження очного дна з великим збільшенням (приблизно 15 крат.), хоча площа ока, що перевіряється прямим офтальмоскопом, навіть у кращих моделях офтальмоскопів не перевищує 10 градусів. На жаль, прямі офтальмоскопи не забезпечують бінокулярного дослідження очного дна. Але при цьому прямі офтальмоскопи найбільше підходять для спостереження нерозширеної зіниці пацієнта. Це дуже зручно, зважаючи на те, що офтальмоскоп повинен обов'язково забезпечувати ефективний огляд нерозширеної (вузької) зіниці пацієнта, т.к. процедура розширення зіниці іноді неможлива або небажана. Офтальмоскоп необхідно ідеально від'юстувати. Халатне юстирування офтальмоскопа неодмінно знизить діагностичні можливості офтальмоскопа, що у свою чергу може утруднити обстеження, а також може призвести до помилкової діагностики та отримання неправильної інформації.



Акции и новости

Наша компанія взяла участь у роботі Міжнародної виставки охорони здоров'я MEDICAEXPO у рамках IX МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ «Іновації у медицині-здоров'ї нації» у м. Києві з 25 по 27 квітня 2018 року.


Компанія БЕСТМЕД стала офіційним представником ТОВ "Джей Ес Україна" у Харкові та Харківській області з реалізації виробів медичного призначення фірми JS Medical Materials



 
BESTMED © 2009 Всі права захищені.   Створення сайту:
BESTMED